Центр Поділля-Соціум | З радістю та змістом
м.Вінниця, вул. Брацлавська, 85, офіс 404

На зустрічі з Послом США

30 березня 2017 року в рамках візиту Посла США Мари Йованович  у місто Вінницю  в навчальному центрі “Вікно в Америку” (Вінницька Обласна Універсальна Наукова  Бібліотека  ім. К.А. Тімірязєва) відбулась зустріч Посла США з представниками 6-ти громадських організацій міста.

Громадська організація “Центр Поділля-Соціум” в особі Голови правління Сергія Проценка, також була на зустрічі та мала нагоду розповісти про соціальні проекти, що виконуються нашої організацією за підтримки Посольства США.

Зокрема було презентовано Проект “ACCESS”. Ця Програма дає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин, в тому числі переселенцям і молоді з особливими потребами, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

Також було презентовано Проект «Медійна грамотність для людей поважного віку», який підтримано Фондом  сприяння демократії Посольства США в Україні.

На фото: під час зустрічі

Анна Моргун, заступниця голови правління організації