Центр Поділля-Соціум | З радістю та змістом
м.Вінниця, вул. Брацлавська, 85, офіс 404

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРУ

Громадська організація «Центр Поділля-Соціум» в рамках  програми: «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» оголошує тендер з метою пошуку постачальника послуг з організаційного розвитку, а саме:

– Коучинг та консультування «Розробка стратегії розвитку Центру Освіти Дорослих Вінницької громади на 3 роки (2021-2023 роки) та операційного плану на рік 2021» (всього 10 годин коучингу та 10 годин консультаційного супроводу);

– Коучинг та консультування «Розробка комунікаційого діджитал плану для діяльності Центру Освіти Дорослих» (всього 10 годин коучингу та 10 годин консультаційного супроводу);

– Консультування «Розробка та впровадження в діяльність Центру Освіти Дорослих внутрішніх політик та процедур» (всього 10 годин)

Бажана форма представлення послуги – офлайн.

Терміни надання послуги – січень-лютий 2021 рік

Перелік документів, які треба подати:  резюме, досвід роботи, план коучингу, рекомендації за наявності, лист зацікавленості.

Критерії відбору: мінімум 3 роки практичного досвіду, рекомендації від попередніх замовників,

Цінова пропозиція за надання послуг макисмально 50 тисяч гривень. Кінцевий термін подачідокументів – 16 січня 2021 рік (18.00).

Адреса електронноїпошти, на яку їх треба надсилати: anna_morgun@pscenter.org.in

Контактна інформація особи в організації, до якої можна звертатися у разі виникнення запитань – Анна Моргун, 0676833406

 

Увага! Надавачі послуг, які подають документи на тендер, мають бути зареєстровані на порталі http://cd-platform.org/

Зверніть будь ласка увагу, місце проведення заходів це Вінниця, для тренерів з інших міст не передбачено компенсацію за проживання та проїзд, тільки оплата коучингової роботи. Організатори під час проведення заходів забезпечують канцтоварами, необхідною орг. технікою та перервами на каву.